Till helgen blir det spännande

Igår blev det inget inlägg, discount det tog kraft av mig att jobba. Timmarna hemma igår eftermiddag gick åt till att vila och ladda batterier. Boken kom igår. Boken som Maria Vernersson nyligen gett ut. Nu ligger den signerad på mitt skrivbord, på söndag skall jag i verkliga livet ge henne pengarna för boken.  Lite pirrigt är det.

Tänk jag har aldrig träffat henne, men hon var en av de utvalda att hjälpa mig med stavningen och komma punkt filurerna i min bok. Utan henne hade ni inte kunnat läsa min bok. Hon står för punkterna och de stora bokstäverna i boken, alla dubbelteckningar och allt vad det innebär.

Lördagskvällen skall jag tillbringa i kalasfirande en 40 åring skall firas, en ung 40 åring var namn är Jenny. Inte utan att det är lite pirrigt i magen.

Hjälp jag har inga kläder (Kvinnligt)

Hjälp vad har man på sig på ett sådant kalas? ( adhd)

Hur kommer alla andra klä sig? (Jag)

Fast jag tar nått svart det funkar till allt. ( ADHD)  i alla fall inbillar jag mig att det är så.

Publicerat av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
%d bloggare gillar detta: