Ibland hoppar grodorna

ibland eller ganska ofta glappar Käften utan att jag tänker på det. Nu har det hänt att den  gjort det och det har resulterat i att människor som betyder oerhört mycket för mig försvinner.  Det gör ont men jag kan inte gråta, sales saknaden är stor redan. Hade jag vetat om det jag vet nu (Konsekvensen ) så hade jag gjort på ett helt annat sätt. Eller inte alls! Vet inte hur eller vad som kan behövas för att ta bort det som sagts om mig. Av det som jag glappade med. Lite grann var det liksom av omtanke, men jag tror det kom fram  vid fel orsak.Nu så här i efterhand vill jag ta tillbaka alla orden och på något sätt göra allt bra igen. Jag vill ha det ogjort, det går inte. Jag vill sudda ut, lägga olja på episoden. Men jag tror det är alldeles försent.

Jag kan bara önska att Förlåt är något hon tar till sig, Förlåt som menas rent av långt inne i hjärtat av hela mitt hjärta. Nu handlar det om hur hon tar emot det.

Publicerat den
Kategoriserat som Malix

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.