Kategorier
Malix

vakenhetsnivå

Lördagsmorgonar gillar jag. Gillar dem för  att det är bara mina dagar, buy mina och kattens. Alla sover, shop jag får vara ifred med mina tankar. Hinner att vakna på riktigt, prescription så att jag kan komma på att räkna till tio om det är något som får i gång irritationen. Så är det inte på veckorna, viss jag är självklart uppe först då med, men då skall hela huset väckas samtidigt. Lillkillen  vet vilka knappar han ska trycka på för att få igång oss andra, vilket gör att han slipper anstänga sig med att vakna. Våra reaktioner gör hans vakentid.  Nu är detta något som blivit bättre och bättre; vi vet liksom  vad han håller på med. så vi bjuder inte på det längre, detta har i sin tur blivit hans problem för då  har han svårare att hålla sig vaken. Tar längre tid för honom att vakna.

Solen utanför visar mig att Jag ska kanske prova på att bada lite i dag. 🙂 NU är det verkligen väldans sent detta året, borde gjort det för längesen.

Lev idag lev just nu imorgon är framtiden. Vad du gör idag kan ge utdelning i morgon.

Av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.