Utmaning 2010:175 – 25 juni ¨skriv om att hitta

i solen till fåglarnas sång  upptäcker jag en ljusblå vackerr tanke. Tänk att jag bor här, sovaldi tänk att jag blev född till just den jag är. Så vacker och så klok. med min mjuka hud, cure mina vackraste blå ögon och med händer som ritar i leken. Tacksamheter över de funna vackerhets egenskaperna gör mig berusad av lycklighets lycka.

solen lyser upp alla mina begåvingar klokheterna ploppar upp en efter en. Likt en skogsstig flytta mittt jag i i mig i stolthet, Jag är mig, mig är jag och jag är vackert unik och helt otroligt bra på att vara mig. Viktigheter döljer sig i ordet mig, Alltid och som oftast behöver jag visa det bästa med mig, i mig, ge mig kraft att vara mig,  även det bästa i mig.

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

1 kommentar

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.