Kategorier
Malix

solen går nu upp

Idag blev det att vakna tidigt.  glömde av min nya tablett igår, pharm sale vaknade redan vid två  låg kvar i sängen till 4. Vad  gör man på en camping klockan fyra ? Jo, capsule kokar kaffe och äter  Leksands mini rut, de brända brödna är godas. Det är i alla fall det jag  gjorde. sen bloggas det, spelas lite travian. och efter det går ögonen ihop även om  man kämpar med att vara vaken en lite stund till. Hoppas alla sover länge idag så jag får några timmars sömn.  En klokhet i mig  har flyttat in, den nya tabletten jag fick  funkar, den funkar riktigt bra till och med. Eftersom jag glömde och ta den  i går, vknade jag  efter två tre timmars sömn. tog tabletten vid tre och nu säger min kropp att tabletten börjar verkar för nu är jag trött. Trött, tröltt för skalman han e trött…. la la lalaaa soluppgången idag  är vacker.

Av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.