Tidpress

På promenad genom stan, diagnosis Det är Gessle som promenerar med mig och min lille Flap. Nu bara i Tanken, help slingan fanns liksom med mig när jag var ut med våra hund.  Vi vandrade i ett sommar regn.  Jag och Flap  ett sånt där mysigt regn som bara regnar på sommaren.  Idag är det mycket på gång, no rx ska hämta en kompis som ska hit, sen ska jag träffa tjejerna från förr nere i stan.   En  begynnande huvudvärk  är på gång känner mig lite stressad.  Herre gud, vad är det som händer?  Jag har jobbat i kök som kock haft en djäkla massa  luncher och annat, haft eget och jobbat vid sidan om det, arbetat med ungdomar…….

Vem har jag blivit? Nu har jag två saker att göra och huvudvärken kommer innan  jag ens börjat pressa tiden?  Pressen är mera i mig av tanken om tiden.

Publicerat den
Kategoriserat som Malix

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.