34 dagar kvar tills vi vet……

34 dagar kvar till valet? Hur tänker jag då ? Var kommer min röst att ligga vilket av partierna ligger mig varmast om hjärtat? Vem av dem alla kan vara till för mig?  På dessa frågor har jag inga svar. Jag tycker det har varit tyst om vad de olika partierna vill, treatment de verkar  mera lägga kraften på vad deras motståndare vill.  Vilket eller vad vill de olika partierna  i frågan  om  skola och barn med speciella behov. Det ända jag vet  är att Björklund vill att jag skall sitta i skolan varje dag för tyvärr så har jag en Kalle fast han e inte cool men har svårt att förstå alla dolda budskap.  Inte tror jag det är bättre att jag sitter där, story för jag  hittar inte heller till alla budskap.  Vem eller vilka av partierna tycker att alla utförsäkrade skall vika pappersflikar på de allmänna toaletterna, eller öppna dörrar  för att de ska göra något.   Hur många elever kommer det att bli i skolan efter de 34 dagarna nu  från 25  till kanske  30 kanske?

Nej  jag  kommer nog inte få svar på mina frågor men jag ska ge mig en ärlig chans till att hitta fram till var min röst skall vara….

Det jag vet i dag är att min röst inte kommer att ligga på  de som eldar pengar inte heller  på herr Björklund för där går min gräns……….


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook