Riksdagslunchen är idag.

har  massor av pappillotter i håret kaffet står bredvid mig. Jag är hemma hos Jenny Ström,  fick en nattsömn som faktiskt var natt sömn och just nu känner jag att livet är helt okey.  Nervös,  nej inte särskilt, spännande jo lite. Det är ju inte varje dag man äter lunch i riksdagshuset tillsammans med Jenny och andra  intressanta personer.  Mikael Damberg är det som bjuder oss på lunchen här skall diskuteras olika områden  om skolan.  Ska bli så intressant att lyssna på dessa diskussioner.

Publicerat den
Kategoriserat som Malix

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.