De blå herrarna och det mera solidariska färgerna…..

Jag kan bara le.  Okunskap är okunskaper även hos höghetspersoner. Wetterstrans betyg var minsann inte något de farbrödernablå  och tant gredelin hade, till på köpet vräker dessa inskränktheter ur sig:Vi lyckades ganska bra ändå!  Nu är det ju inte så att det ’är jag som bestämmer deras löner, utan det är ju något som de själva ser till att förskaffa sig. Fast om de har ett jobb till mig där lönen ligger runt  en 55 tusen så skulle ju jag kanske fundera på  om jag skulle kunna ställa upp. Eller Nej, det beror på vilken färg jag skulle behöva stå ut med.

Idag kunde jag även läsa om att tant Gredelin minsann inte skulle kunna tänka sig, att  regera med en kommunist.  Inskränkthets normer och konservatism i storhetsfilatropiska utrop.

Förr var det nej till Kärnkraft!

Förra valet ville de att ursprunget skulle märkas på matvaror.

Nu är det;

Jag tänker i alla fall inte bla bla bla.  Grodor! Jag brukar ursäkta mig,  om grodor hoppar ur munnen på mig. Det gör det  ibland. Tant Gredelin, nej, inte ens en ursäkt  hittar hon till, när hennes fördomar ploppar upp.

V =Vänstern inte kommunist. dessutom är kommunism en Vacker och fin tanke, för mig Var Jesus en sann kommunist i sina handlingar.  Hur som helst så har jag sedan jag var med min Mormor ute,  hon som  kämpade för  kvinnor på 60- 70 talet.

Hon var även med i åsiktregistret som fanns då, för inte så länge sen. Redan då redan som liten flicka,  hade jag åsikter som mera drog åt vänstern än till mitten. I min värld finns det Herrskap och tjänstefolk.  Därför tror jag på en mera solidarisk fördelning av kakan. Mina barn skall ha samma rättigheter och möjligheter  att välja utbildning och framtid som herrskap har. Jag hoppas innerligt att mina barn klarar sig bra med  kunskap, sunt förnuft och lite hyfs så att de ber om ursäkt för  grodor och annat som kan poppar upp.  Ser även hellre att betygen ligger närmare Wetterstrand, än de blå herrskapet. För då kommer det inte  finnas så många  och stora  okunskaper i mina små änglar ……


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook