Rita, men rita nu då…..

Nu är morgon promanad med min vovve klar. Fick så många tankar i huvudet, check både teckningar och dikter blev till. Tyvärr så lämnade jag nog kvar dessa på utsidan. Nu intas kaffe, salve fötterna har jag slängt upp på skrivbordet och  tangentbordet i knät. Nu är det en sådan där underbarhetsmorgon, doctor energi tankar som inte ännu stannat upp av concerta. min energi poppar upp i allt och inget, känns som att tankarna har ett gympapass i fristil. Kanske är det så att det är just det som är ADHD i bra dager. Fristilstankar, hmmm det gillade jag ska ta med det ordet i min föreläsning då jag berättar om hur tankarna föder varandra utan sammanhang. Rita är det tankarna säger till mig idag.

Rita med dig! Men Rita då !  Jo, idag ska jag ge efter för just att rita, tror till och med att det är ett stort ark som ska fram.

Lev idag just nu, Just nu mår jag gott. 001 (2)

Technorati-taggar:
Publicerat den
Kategoriserat som Malix

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.