Kategorier
(H)järnkoll I F R Malix Impulsiva Framtids Resurser Malix självkänsla

Mobiler som (H)jälpmedel.

Vill dela med mig av sidan jag fick till mig från FB:

(H)jälpmedel som till och med en 15 åring skulle kunna tänka sig.

(H)jälpmedel för mig är, sale kan vara just en lite mera avancerad mobiltelefon. Nu är nog  det bara att jag skulle behöva ett (H)jälpmedel som ser till att jag kommer ihåg att verkligen ta med mig just mobilen.  Kanske är det just där min make skulle kunna vara till (H)jälp. Hm, Nej, det får  inte en till sak som han kan tjata om.  🙂

Av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.