Kategorier
(H)järnkoll Barn I F R Malix Impulsiva Framtids Resurser Malix

Små kommuner Och (H)järnkoll…..

små kommuner och (H)järnkoll borde vara lika med måste.  Jag tror att fördomarna och attityder mera bor i våra småkommuner.  Tror förresten Nej jag vet att det är så.  Här behöver göras något!  inte Något utan massor.  Det är i  våra små kommuner vi gör mest nytta känner jag.  Här finns ett jobb att göra!!!  Kolla in länken hur man gjorde i Lekeberg. Kanske  är det så  att våran lilla kommun i Färgelanda  skulle kunna göra likadant.

Av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.