Min Mindfulness träning idag.

Jag andas in andas ut, no rx stannar en tanke, observerar den, accepterar den som en tanke, vill lämna den, få den att hänga där på sträcket, bland alla andra klänypstankar. Det gör att jag lugnt, kan ta mig an en helt ny tanke. Kilometervis av tankesträckstankar torkar och ramlar ner själv, behöver inte ens stryka den. De dropptorkar på något sätt oavsett väder.

https://i1.wp.com/hem.passagen.se/vagava/Dagens_tanke/tankegubbe.jpg?resize=395%2C438
snacka om tankeverkstadsblick av stål

klicka här så kommer du vidare till tänkandetsbilden

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.