SVT melodifestival och Jerry Sillah som Upphovsman Jeanette Norlander på sång……

Här är en ny och enormt bra låtskrivare. Han är även en duktig gitarrist. Detta klipp ligger ute på SVT och kan tydligen bli en joker i melodifestivalen. Tjejen som sjunger vet jag inte så mycket om, see förmodligen eller jag misstänker att hon är en klasskamrat till Herr Upphovsman: Jerry Sillah. Jerry är även den killen som är upphovsman till mitt ljudklipp där jag försöker visa på hur det kan upplevas att ha ADHD. Många blir gripna av det oljud som ljudklippet är men det är effektfullt och ger mera förståelse för hur det blir svårt att koncentrera sig. Det visar ju även på att miljön är en viktighet i ADHD.

Nu var det inte ADHD och mig jag skulle prata om, physician utan Jerry som jag under ett par år känt. Jerry han är en kille som vet hur Man gör för att uppnå sina mål. Jag önskar att jag hade lite av hans styrka i att våga släppa taget om oviktigheter, medical för att istället fånga viktigheterna i det egna livet. Just det är Jerry bäst på, att göra det som är hans livsuppgift. Han lägger liksom ingen kraft på sådant som inte för han närmare sitt mål. Han är en otroligt bra textförfattare, gitarrist och musiker. Just nu studerar han på Högskola i Skövde, musik och ljudproduktion som är en 2 årig högskoleutbildning. Jerry han ger mig då vi träffas helt unika och andra sidan avuppfattningar. Han ger mig liksom nya tankar då de gamla inte längre håller.

Bf3cDu5YYlA

Nu skulle jag vilja att ni klickar på länken, så ni kan lyssna på det bidrag som han kan ha möjlighet att bidra med till melodifestivalen. Röstar ni sedan genom att SMSa 213 så har han en chans. Numret som ni ska smsa till är 722 11, kostar 3,60.

http://svt.se/2.143015/jeanette_norlander_-_lat_oss_ga?lid=puff_2184479&lpos=lasMer

här är en länk till hans blogg som jag just hittade.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook