ADHD kräver stuktur som håller…..

en långpromenad på morgonen hjälper mig  och våran hund att bli av med damp.  Jo så är det. Även vår Dampläkare har  varit inne i diskussioner om Katten  har lite Asperger och hunden har  Lite damp.  Men de får ju inte samma problem som vi människor. 🙂 Eller jo faktiskt så få de ju de. Eftersom katten har lite aspighet så blir ju han ibland lite irriterad på hundens framdundranden.  De talar ju inte riktigt samma språk.  Hunden luktar i rumpan och katten blir vansinnigt irriterad. Springer sedan runt hunden med svansen rakt upp och visar på alla ställen som hunden inte kan eller får vara på.

Idag under promenaden blev det till en plan. Planen går ut på att få till ett schema som fungerar. Inte bara för en vecka utan för att slippa hamna i adhd rörighetsplaneringar där strukturen  liksom säckar ihop.

Men en del i planen handlar om att inte lägga ner mera tid på det än en 10 minuter idag.  Där till ska det finnas luft i schemat så att jag hinner med att andas och fylla på energi.   Idag har det redan blivit på fyllt med en och en halvtimmas morgon promenad.  Skall även fylla på med ett rit projekt. Fotografera lite tavl0r.

Publicerat av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
%d bloggare gillar detta: