2010 Kramar och visioner som blev Verkligheter.

Återblickar av mig  2010, troche vad hände 2010? Jo, store Min bok sålde bra över mina högsta förväntningar faktiskt.

017 i

Det säger mig att jag  skrev en bra bok.  

Jag Anmälde mig till  Attityduppdraget och blev Attitydambassadör. Det gjorde att jag  fick uppdrag där jag pratade om hur det är att vara impulsiv. Vilket ledde till att jag fick träffa så många spännande och trevliga människor.  Och inom mig föds en tanke om att kanske, treat kanske ett  kanske flera kanske till och med alla,  mina framträdanden  gjort skillnad.

Kanske  så har  jag kunnat vara med och påverkat och  Gjort skillnad i  insatts som attitydambassadör i  (H)järnkolls projektet.

Kanske har någon blivit bemött med helt andra ögon, än de vanliga gamla dömningarna. Kanske  har (H)järnkolls projektet gjort att någon annan vågat prata om sin egen psykiska hälsa, vågat leva och vågat välja livet mera nu, då  attityduppdrag engagerat så många.

Namnlöst-1

Hjärnkolls text

Kanske är det så att någons arbetskamrat faktiskt gjort skillnad för sin vän som är hemma för depression, Kanske ringde han till sin vän och kanske vågade telefonägaren som var hemma lita på den som ringde till honom.  Kanske litade han så mycket på sin vän att han vågade prata om sin psykiska hälsa. 

Då säger det mig att  (H)järnkoll har gjort skillnad.

 De 1500 Marschallerna som brinner för Nollvisionen  Har kanske gjort att vissa,  vågar och orkar andas ett litet tag till.  Kanske är det, det lilla taget till, som gör att  Andetagsinnehavaren ser det vackra runt omkring honom/ Henne, så hon / han, inser förlusten med att ta sitt liv.

Det ljusa och vackra kanske  just nu, lyser upp för någon. Och  precis så som solens strålar värmer skinn, då den tittar fram efter ett mörkt moln. Kanske är det just den känslan som hittar fram till någon just nu.

image

Skillnad Jo Kampanjen  och alla som bidrar för att vi ska få ett mänskligare Sverige där vi bryr oss om och vågar prata om Psykisk hälsa  Har redan Gjort Skillnad, och  slutar inte med det  här. Nej utan det är nu ringarna  på vattnet sprider  mera ringar……….

Jag har ju även själv startat ett skillnad Projekt, som går att läsa om här. Här ska det samlas in pengar 1 % av min omsättning nästa år skall gå till något projekt i Världen där det handlar om kvinnor, utbildning och väg till självständighet.

Kan även kalla det Fjärilseffekten…..

 

Gott Slut och Gott Nytt År

 

2011


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”2010 Kramar och visioner som blev Verkligheter.”

  1. Profilbild för Cattis

    Åh! Fint skrivet! DU gör skillnad!

    Jag har en liten utmaning till dej, på min blogg. Fast du har ju egentligen redan svarat på den… men ändå!
    http://cattisb.wordpress.com/2011/01/11/drivet-bakom-bloggen/

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: