Kay Pollak har jag som ljudbok.

Jo, remedy idag hittade jag i min mp3 min Ljudbok som jag har av Kay.
Projektioner pratade han om, inte så att jag inte hört det innan. För visst har jag det. Massor av gånger till och med. Och visst jag hade kunskaper om det innan men idag på morgonpromenaden fick jag ännu mera kunskaper och en härlig AHA upplevelse. Du är inte arg, irriterad eller upprörd av de skäl du tror. Även idag blev det just här kunskaper flyttade in. För under en tid har jag bankat på mig själv och försökt att tänka nytt försökt, se vad det är jag skall ändra på, försökt hitta vad felet är, hur jag kan ändra på det. Försökt att ändra på en situation som det är flera inblandade i.
Igår igen fick jag erfara samma gamla känslor, och samma olust infann sig.  Oron i min kropp som liksom inte riktigt går att ta på.
Jag är inte arg av de skäl jag tror. Innan idag på promenaden var det att jag var upprörd över att min intuition säger mig att jag i vissa områden är ute i omgivningar där sanningen inte är den sanningen som ligger närmast sanningen.
Jag har fått känslan av att historian skrivs om för att den ska passa situationen bättre.  I just det här ligger den upprördhet som jag inbillade mig att det handlade om.
Idag flyttade klokheten in. Det riktigt gjorde sig hemmastadd och det blev riktigt mysigt inom mig.
Jo, för jag är inte upprörd av de skäl jag trodde jag var upprörd av. Jag var inte upprörd av den outtalade lögnen som bodde i historian som nu omskrivs i sammanhanget för att mera passa in.
Nej för jag är upprörd över att jag inte själv har samma förmåga att skriva om och redigera så att situationen passar mitt syfte och bild, så att jag blir utan skuld.
Att jag inte har samma förmåga att hålla inne med sanningar, att jag inte har förmågan göra omskrivningar av händelser och situationer, så att jag blir utan skuld.
För självklart har jag skuld i situationen. Självklart är jag en del av just det som sker, alltid.
Nu så liksom flyttade klokheter in i mig. För det är inte så att jag har eller är tvungen att vara i de situationerna, nej upplever jag lögn, och omskrivningar så är det inte min sak att ta hand om det. Det är inte ens min uppgift att lära andra människor att inte ljuga eller att inte göra omskrivningar. Min upplevelse och andras upplevelser är inte samma!  Jag äger min upplevelse! Andras upplevelser har jag inte ansvar över.  Om det nu är så att historiska omskrivningar är sånt som jag inte trivs med. Så är det mitt ansvar att inte befinna mig i de situationerna.
Jag har ansvar över mig, och mitt.
Jag har ansvar över att jag ska må bra. Alltså är det viktigt för mig att inte vara i sådana situationer. För jag gillar inte att vara osäker, gillar inte att sitta och fundera på vem eller vad det är som är lögn eller sanning.  Detta har med min impulsivitet att göra, det har med att göra att jag själv har en massa ärlighetsord som flyttar ut ur munnen på mig.
Det har med att göra att jag liksom inte tänker efter före och inte ser längre fram.  Eftertankar, är liksom inte min grej de är just vad det är  tankar som kommer efter en händelse. Riktigt så ärlig behöver jag inte vara.
Fast det är ju jag, det är ju det som är mig, och jag det är ju sådan jag är.  Och det är ju sånt som jag gillar, med att vara mig.  Så för att välja glädje och lycka fick jag en klokhet inom mig idag.
Klokheten att inte vara irriterad på alla omskrivningar och de konstiga svar som bor i situationen. Utom här är det mera viktigt för mig, att vara mig, och säga att jo jag hör vad du säger.  Därefter snabbt inse att jag har ansvar för mig och ta mig bort från just den situationen.  Historier och dikter är sådan jag skriver, det är inte i sådant jag befinner mig i.
Kanske är det just där skon har klämt och gjort mig illa.
Dikter kan beskriva en verklighet.  En verklighet kan beskrivas i en dikt. Men då är det just en omskrivelse, av en verklighet.

Klokhetskunskap som jag lärde mig idag.
En av mina tillgångar i mig är min ärlighet, det är i sådana situationer som jag hör hemma.
Det är i sådana situationer som jag mår bäst, Där känner jag trygghet, det är just där jag den mesta tiden i mitt liv skall vara.
För det är jag värd!


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: