(H)järnkoll = Verktyg

Idag har det varit ett besök till Herr Damp Doktorn. Det är besök där kunskaper och förståelser flyttar in i massor hos mig. Just den doktorn vi har är grymt duktig på att förklara så att jag förstår. Har ju även skrivit om just denna doktorn i min Bok.

“Jag föredrar att kalla mig impulsiv”.

Fick idag Nyhetsbrev från (H)järnkoll.  (H)järnkoll belyser tystnaden som bor i samhället. Tystnaden runt Psykisk O-hälsa/hälsa.  Det visar sig menar man inom projektet att just denna tystnad och Okunskap även finns bland Chefer och arbetsgivare. Därför har nu (H)järnkoll arbetat fram en handlingsplan, illness en väl genom arbetad folder. En tydlig struktur visar och ger Verktyg till arbetsgivare och personalansvariga, treatment när personal råkar ut för psykisk o-hälsa. Men framför allt belyser den vikten av att hela tiden arbeta och sträva emot en god arbetsmiljö.

Gör som kända och mindre kända personer, bli supporter av kampanjen Hjärnkoll och bidra på så sätt till ett öppnare samtalsklimat kring psykisk ohälsa.

Publicerat av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
%d bloggare gillar detta: