Flykten från byn till Göteborg och rödtjut….

Borta bra men hemma bäst. Men gud va härligt att åka iväg bort från hus och hem. En trevlig eftermiddag i Göteborgska köpcentrat och ett glas rött Murveln i goda vänners lag. Mera ledighet kan det inte bli, pharmacy en bit god mat på Krakow. God mat och gott att dricka går inte av för hackor. Där till en promenad på de göteborgska gatorna till Lorensbergsteatern, advice för att bli underhållen av ordkonstnärer på hög nivå, story är inte fel det heller.

Hur orkar dom en föreställning på eftermiddagen och sen en till på kvällen?

Blev helt medveten om det Kaffeianska läget, hur det nu ser ut och vad det är för kaffe kulturer som gäller nu. Fick inte full klarhet över mysteriet när det slutade eller började gå ut för, då det blev att det var allt bättre för. Inte heller i går fick jag svaret på just den frågan. Kanske beror det inte på när eller en tidpunkt utan kanske beror det på vilken inställning och ens egna livsfilosofi vilket skymtades även i denna Föreställning.

Efter teatern var vi fyra slagna Hjältar i vår verklighets ålder. En taxi till hotellet ett glas rött. Lite Tjöt och samkväm sen ramlade John blund in. En morgon med en havssol och en dusch med Göteborgsklor vatten samt en viddunderlig Frukost och ihop pack. Ett av det kortare besöket på Ikea för att köpa lite doft ljus sen en tur hem till de föräldralösa barnen som längtat så efter lagad mat och dammsugarsurrandet. Jo, så är det föräldrar är till för att laga mat och dammsuga …för att barnen nu inte ska dö av svält så ska modern nu ställa till lite söndags stek idag …..


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook