En ny tryckning är bestämd

Idag ännu en gång tillsammans med Bokförlaget Recito. Kommer det nu tryckas upp en ny upplaga av min bok ”jag föredrar att kalla mig Impulsiv” för de böcker som är kvar är få. Tänk att jag då 2009 var livrädd och panikslagen av att jag tryckte upp 100 böcker. Trodde på allvar att jag skulle få elda upp alla böcker utan de som de närmaste mig skulle köpa. I dag 2011 03 07 har jag ännu en gång skickat iväg min make till postlådan med ett kontrakt om en ny tryckning av min bok. Det är fantastiskt, seek i magen bubblar det av härligheter i mig. I tanken bor massvis med tacksamhet över alla dessa för mig okända människor som köpt och läst min bok.

Hur blev det så?

Vilka är alla dessa fantastiska människor, order som har en bok med ett ilsket rött omslag med massa lösrykta bilder. Som jag målade en gång då jag bara ville penseln skulle bo på duken men saknade motiv. Min make döpte just den tavlan till ADHD, viagra då för länge sen. Jag skulle vilja bjuda hem alla dessa underbarheter och sitta i soffan, dricka en kopp te med dom. Tacka alla personligt. Inser att det inte komma att kunna bli så för det är många böcker som bor där ute på bibliotek, hemma hos människor i deras bokhylla. Eller kanske som hos mig på nattbord eller undanstoppat i all hast för att glömmas bort, för att sedan hittas igen. I alla fall vill jag tacka för alla tankar som flyttar in i mig i samband med var min bok kan befinna sig. Den e ju inte ens min, den är ju köparens men orden och den följd av ord som bor i boken, är den följd av ord som är mina.

Lika mycket som jag känt att folk som läst boken vart i mitt vardagsrum, lika mycket bor ju jag eller i alla fall en del av mina tankar och ord i deras bokhylla. Det gör att vardagsrumstanken inte längre är så skrämmande som jag upplevde den när jag först tänkte den.

Alltså tänk de 100 första böckerna 2009, har fördubblat sig många gånger om. Inte ens i drömmen fanns alla de exemplar som nu faktiskt finns. Det är fantastiskt och det bor lycka i mig för att just alla ni köpt böcker. Tack för att just du, och du, till och med du köpt min bok, det gör er alla speciella för mig.

Tack! /Carina Ikonen Nilsson……


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d