Alla Dessa Dagar blir sedermera till År……


I alla dessa dagar heter en blogg jo alla dessa dagar kan det vara för oss alla. I alla dessa dagar har jag ….. fyll med ord tänker jag.

Jo i alla dessa dagar har jag badat i lycka av att ha mina barn. Tänka sig att jag fick förmånen att det fanns själar som såg att jag skulle passa att vara deras mamma. Några där ute valde att jag skulle klara av att vara mamma till dem.

Alla dessa dagar…….

Alla dessa dagar skulle jag leva i okunskap och uppfattningar om värdelöshet ja alla dessa dagar var nödvändiga att jag skulle träna mig i att leva så för att inse att det var en lögn. En stor lögn men det tog alla de dagar att komma framtill en helt annan sanning.

tavla (9)_redigerad-2

Tänk här sitter jag och citerar en av de blå herrarnas ord men fyller det med andra ord än vad förmodligen herr Bildt själv skulle fylla dom med. Alla dessa dagar …….

Alla dessa dagar blev till innan jag kände att jag är på G igen. Det är dessa dagar vars vissa av dessa dagar var helt onödigt onödiga. Men kanske var det så att det var helt nödvändigt att ta till alla dessa dagar för att se att det i dessa alla dagar fanns onödighetesdagar.

Under många av dagarna bodde jag i ångest över att förlora mitt jobb. Man ville inte att jag skulle arbeta där. Idag är det historia och idag skriver jag och min arbetsgivare en ny historia ihop. Alla dessa dagar….

001 (2)

Ja tänk alla dessa dagar har passerat, mycket vatten har flutit under broarna, på något sätt känner jag nyfikenheter flytta in, nyorienteringar skapar en tilltro till min egna förmåga, på en ny plan.

Foto0129

Förr var det viktigt att jag hade och gömde min person bakom kunskap och klokhet, jag var mitt arbete, kompetensen och yrkesrollen var av yttersta vikt. Tills det en dag för några år sedan flyttade in en vänlighetsdam med stor portion empati acceptans i mitt liv. Kvinnan är min vänlighetskvinna och stöd i livet idag. Hennes ord och klokhet litar jag på till fullo.

kunskap_redigerad

Utan hennes stöd detta år, hade jag inte varit där jag är. Utan denna kvinnas stöd och tillit, hade jag och min bok inte blivit till. Utan min förmåga, min klokhet och min ADHD hade jag inte varit där jag är idag. Just nu är det på gott och ont. Mest på gott. Känner jag.

001

Nu är jag på g, Efter alla dessa dagar är det äntligen nya friska vindar som hjälper mitt segel att gå framåt. Jag står längst fram, men vid rodret har kartan och kompassen idag är det mitt egna skepp jag styr efter mina nya kunskaper. Visst fan duger jag, visst fan det tog alla dessa dagar, men det är dagar av klokhet och kunskap för utan mig vid ratten, utan min envishet och min frågvishet så hade detta fartyg inte haft någon kapten, inte ens seglat på sitt hav.

Alla dessa dagar va det ja…..

I alla dessa dagar känner jag just nu tacksamhet att jag är i NU efter alla dessa dagar. Tacksamhet över att alla dessa dagar i historiska och jag är på väg igen åt det håll som jag väljer.

Foto0036

Alla dessa dagar, jo, även en Kalle Bildt-are kan lära mig klokheter…….. i alla fall har han lärt mig, en strof …….

Blommor 007

En strof i alla dessa dagar……

Lev idag, alla dessa dagar är nu historiska.

Lev just nu!

Inte i historian.

IMG_20110531_074804

It ain’t over till the fat lady singsLämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.