Svårt eller lätt det beror på

En blå himmel, rx solen, och datorn oj höll på att glömma Kaffe! Kaffet hur kan jag glömma det? Kanske för att det är en vana, som är alltid. Fast  det är ju datorn med? Den glömde jag inte, Kanske är kaffet mera morgon och mera mer?

Lämnar tanken och går vidare i mitt skrivande.  Inatt somnade jag till regnsmatter emot husvagnstaket Mysigt  för mig.  Att vakna i Husvagen är lika mysigt men, men att åka hem idag är mindre mysigt för jag gillar här. Eller är det att avsluta som ogillas.  Igår innan vi åkte ville jag inte åka. När vi kom hit var det vill inte åka hem.  Tror det har med att göra bryta upp göra annat som spökar. Att slitas mellan två välja antingen den eller den andra. de två hötapparnas dilemma. Kan det vara det som är problemet här Ja  tänk jag tror det är det som gör det.  det har med att göra  svårigheten att påbörja och avsluta men på nivån att välja 

 

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.