Hörsel från två håll ett sinne till……..


lyssnar till Sisters of Mercy. Känner att ljud har fått en ny dimension i mitt liv på bara en timma. Hur och vad varför???

Under hela mitt liv har jag haft en hörselskada. Har hört på ett öra.  Musik har alltid haft en central plats i mitt liv. Men de senaste åren har det varit tyst. Idag fick jag klart för mig vad som gör att det blivit så. Min hörsel har försämrats så till den grad att ljud ännu mera bara gröpt in som ett stort oljud. Idag just nu har ljudets skönheter kommit in i mig igen. I dag är första dagen i mitt liv som jag hör  ljuden så som jag ska göra utan att de blir till en stor gröt.  I dag har jag vuxit i kapp min hörselskada och fattat att det finns finurliga små apparater som gör mig ohandikappad. En liten apparat som ger mig ljud som jag aldrig innan har hört. Klockan tre idag fick jag ett nytt helt fantastiskt liv av hörsel. I en helt annan dimension, ailment nu hör jag mina egna fot steg, treat hör min  egna röst. Hör konsonanterna i orden på ett helt annat sätt.

Blir Tacksamhet i mig Tack till mig själv att jag denna gång stod ut med att göra alla dessa ljud tester för att få till den fantastisk lilla apparat som nu ger mig hörsel. Varje litet tangent tryck hör jag nu när jag skriver. Ett klick som är i två steg märket jag. Nästan som en melodin. Ler Jo, cialis tacksamhet, sa jag det.  Japp det gjorde jag och det är det som blev i mig just i dag vid tre tiden. Tänk jag kommer inte behöva titta på personens mun för att lista ut  vad människor säger till mig.  För mig är det stort. För det har jag aldrig upplevt  innan.

Foto


Ett svar till “Hörsel från två håll ett sinne till……..”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.