individ nivån är något som vi behöver tänka mera på


 

https://mikaeldamberg.wordpress.com/2011/10/04/jag-vs-bjorklund-om-skolsegregation/#comment-30

klokheter som till och med glittrar. Tyvärr så lär det inte bli, ask  tyvärr så var det nog så innan med, click men.

Men ju längre tid det går i de tre fasornas fasoner(Även om de är 4 partier så tycker jag det räcker med fasorna tre) det har gjort mera illa än gott), sovaldi   så lär plånboken bli ännu viktigare än innan.

Den utbildning som varje elev har rätt till, har tyvärr ett pris och jag tror inte att kommunfullmäktige extrainkallar om Någon elev blir utsatt för mobbning, inte lyckas nå målen i grundskolan så att de  sedermera lyckas ta sig vidare,  få den utbildning de vill ha.  Ett samhälligt problem jo visst.  Men jag ser i det mindre perspektiven på den individuella förlusten av att förlora sin tro på sig själv, sitt framtida liv.

Alla o-godkända betyg är individuella misslyckanden av samhälliga projiceringar .   Icke godkänd är något eleven kommer leva med hela livet. Icke godkänd är ett betyg som visar att kommunen  misslyckats med fördelningspolitiken.  Resurserna har fördelats fel. Ingen , ska Gå ut ur grundskolan med icke godkänd, inte duga.

Det är samhället som inte duger ingen elev är värd att bära korset av en fördelningspolitik där vi slår ut människor innan de ens kommit in.  Vi öppnade inte ens dörren, utan reglade den från insidan……

 


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.