Thåström även Mäbe har takter som liksom går i mina tankars takter.


Har ni glömt hur det va?  Ni var dårar som sa.   Jag formligen älskar just de raderna. Raderna är från MÄBE skiva Alla hjärtans dag. Minns inte  riktigt när det var jag hörde honom första gången. Vet bara att det var min son som presenterade en ny värld för mig.  Måste ha varit någon gång som jag suttit och snöat in på thåström. Eller nått sånt.

För jag vet att han visade mig My space och en kille som sjöng nått som gick rakt in och gjorde ont.  Skrev någon rad om att jag uppskattade och tyckte  det jag hörde var grymt på alla sätt.  Fick svar långt senare att nu fanns det en skiva att inhandla.

Det gjorde jag.  Idag  lyssnar jag på den allt som oftast. Ofta hittar jag till MÄBE när jag lyssnar på Herr thåström……. Misstänker starkt att även herr mäbe är någon som gillar just herr thåström.

Thåström ger sig ut på vägarna  trotts att han är körkortslösLer han släpper även  ny skiva.  Det kommer även Mäbe göra 2012  kan inte bli bättre två ny samlingar  på samma år hur blev det så bra.  En spännande musikalisk resa kommer det bli känner jag.

Lika mycket som jag tackar herr thåström, thumb lika mycket vill jag tacka herr MÄBE för att han liksom förlänger den musikaliska resan genom texterna som till och med gör ont  texter som är kryptiskt tydligt som gömts i otydigheter.  Just sådana texter ligger när mig själv, sovaldi motsatser så slås ihop i ett kaos.  

nu borde jag haft en länk att lägga ut här men det har jag inte just nu.

Jag vill inte ha det där ni ger mig.  Alla Hjärtans dag och massvis  mycket mera finns att lyssna till om det är MÄBE som  ligger på  sportify.  Självklart har jag oxå köpt skivan.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.