När Är Sedan, När är vi Tar det sen, hur lång tid är det till sen.

Tänker idag ställa en fråga som jag funderat på ett tag. Om det är så att man via mail oavsett det är jobb eller annat skriver ett mail som  jag sedan skickar i väg.  Kan man inte då förvänta sig att den jag adresserade brevet till, skickar ett svar som en bekräftelse?

Vi säger att jag skrivet ett mail där det ställs en fråga som till ex.  Har varorna beställt än eller är det i framtiden. Kan jag inte då förvänta mig ett svar?  Måste jag vara övertydlig liksom  Mera skriva så som : har du beställt varorna eller  ligger det på framtidskontot?  Vill att du svarar på mailet så att jag slipper fundera på om du sett det.

Jag menar  ska jag skriva att jag vill ha ett svar?   Har under ett tag skrivit minst tre mail där det varit med frågor,  som jag inte under dessa 3- 4 veckor inte fått nått svar.  När jag sedan träffar vederbörande så får jag till mig att vi tar det sedan.

Inom mig  bubblar det  sedan frågor som:

När är sedan?  Hur lång tid är sedan?   det jag  eller i alla fall fått erfara att  är att sedan i alla fall är Över en vecka.  Om jag ställt frågan är det då så att  jag  igen ska  ta upp det med vederbörande och fråga  när menar du  vilken tid är sedan  och hur länge ska jag vänta?

Jag inbillar mig att Jag inte behöver ha ADHD för  att känna mig olustig i situationen.  Tror inte att  normalstörda människor utan ADHD  liksom bara nöjer sig och tänker att ja ja vi tar det sedan och liksom vet  per automatik att sedan det är då. Eller finns det någon magisk tid då sedan är?

Sen för mig är sen en annan gång som i mig tenderar att bli aldrig om inte någon leder mig framåt så att jag liksom blir hjälpt fram till målet.   Men så kan det väl inte vara i den normalstördes värld då vet man kanske att  Sedan  liksom blir av ett klockslag som slår vid en viss tidpunkt.? eller????

Nej,  inte är det väl så att man  utförligt ska skriva att jag skulle vilja att du svarar på detta mail som jag nu skickar dig.  För det blir liksom en bekräftelse på att du sett och läst mailet!  Vilket gör att det skapas trygghet  i mig så jag slipper att sitta och fundera på om i fall och att.

Känner just nu hur barn kan känna det när de får höra vi tar det sedan.  När fan är sen????

Ska man behöva uppfostra människor i vett och etikett?  Och i så fall är det  min uppgift?

Jag  känner att jag redan har tillräckligt på min talrik.

Kommentarer

Ett svar till ”När Är Sedan, När är vi Tar det sen, hur lång tid är det till sen.”

  1. Profilbild för Aspiggan

    Sitter här och småler lite när jag läser ditt inlägg. Jag är också svårt fast i mail jag skickat som jag inte får bekräftelse på om det är läst eller inte. Hur vet jag med säkerhet om det nått fram till vederbörande om de inte svarar? Det upptar för mycket av min tid faktiskt och så vet jag aldrig hur länge jag ska behöva vänta innan jag måste skicka ett nytt mail för att fråga om de fått det första eftersom de inte hört av sig?? Jag säger som du, när faan är sen 🙂
    Det borde verkligen ingå i vanlig hyfts att bekräfta eller åtminstone svara inom en veckas tid som allra senast på ett mail. Och jag tycker inte att det är din sak att uppfostra dessa personer…
    det är verkligen en brist i vanligt folkvett!!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: