Kategorier
I F R Malix Impulsiva Framtids Resurser Jag föredrar att kalla mig impulsiv Malix

Compassen, Familjestödsenheten,Folkets Hus,Järntorget, NPF …………..

Vi åker i kväll jag och dottern.  Tar in på hotell och har lite bad i pool och bastu.  Hade bokat i morgon men min kloka son tänkte lite längre.  Dumt att gå upp  Halv fem på morgonen för att åka i rusningstrafiken i Tingstadstunneln, pills för att vara på Järntorget  vid åtta. Nej då är det bättre att åka i kväll, prostate ta’t lugnt på hotellet idag. Ta spårvagnen in i morgon.  Det gäller bara att packa ner det som ska med. För denna gången åker jag utan min make som annars  sopar upp och ställer till rätta alla missar jag gör.  Dags att packa tidigt så att allt kommer med.  Men en viss rutin sedan helgen finns ju Ler.  Två dagar i Göteborg. Lite pirrigt känns det, tankar om alla bussar och spårvagnar som jag alltid lyckats missa innan. Men vem vet kanske har jag vuxit i galoscherna och fixar tidtabellshållningen. Vilket inte är rakryggad utan mera tidspassad Ler.

Lev idag. Just nu. Här ska packas lite smått och gott………

001

Av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.