Folkets Hus Järntorget. Reflektioner och kunskapsinhämtning 🙂


Jag har fått förmånen att vara med Compassen och Familjestödsenheten då det visar på vad de har att erbjuda.  Jag fick till och med visa upp min bok och sånt.

Nu skulle det ju självklart ha varit så, stomach att jag borde tagit massvis med kort på folkvimlet i dag.  NPF mässan Järntorget Folkets Hus.  Självklart jag vet så borde jag tagit massvis med kort och sånt. Efterklokheten ramlade på mig så fort som jag  satte fingrarna vid tangenterna.  Efterklokhets tankar, eftertänket som jag som ni kanske vid det här laget redan vet….. Saknar!!! Saknar, ja  sånt är livet i alla fall när man är mig. 

I min lilla förhoppning i morse tänkte jag att ja  jag får hoppas att jag får sålt en bok i alla fall. En bok då är jag nöjd. 

Tänkte även att det viktiga är att vara med sen om någon bok blir såld så är det plus.  Plusplus säger min kompis.  Idag lånar jag min kompis ord plus plus för idag är dagen plusplus.  De böcker som jag tog med mig till Järntorget de tog slut. Men finns på länken innan.   Redan innan lunchen fick jag ta ner den lilla lappen om priset på boken för den sista ville jag ha där för att visa och för att  de som tittade på den skulle kunna se boken om någon skulle vilja.  Hade jag haft lika många till med mig så tror jag de också hade blivit sålda. 

Men vad jag lärt mig av just det här!  Det som jag lärt mig är att: Har man skrivit en bok och vill promota den så är det bra att ha med sig så många böcker det bara går. Det är bättre att  ha några över när dagen är slut än att sälja slut.  Den klokheten tar jag med mig till nästa gång.  Men det får inte vara tills i morgon för i morgon har jag tyvärr inte så många böcker kvar. Men tänker att det som blir sålt blir sålt och innan nästa föreläsning som är den 17 nov, så har jag hunnit ta hem flera böcker.

Vill få plats med ett litet tips så här i slutet.

Bredvid mig satt en kvinna vid namn Karin Utas Carlsson. Intressant och bjöd på kunskaper hela tiden.  Böcker har hon också skrivit den sist utgivna boken  heter Hantera konflikter och förebygg våld.  Anette Rosenberg Kimberg är medförfattare.  Boken ligger just nu bredvid mig. Jag och Karin bytte liksom grejer med varann Ler eller vi bytte böcker hon  ska få min och jag  fick hennes. Hon får min i morgon innan jag åker om någon är kvar annars så blir det ett post utskick när jag kommer hem. Då jag har böcker hemma.

 

Så idag ska jag titta lite i just den boken Ler


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.