Arbetspass som heter duga


sitter här och Gäspar. Har jobbat lördag till söndagspass. 10.30  22.00 –Jour 22.00 08, prostate 00- 8.00 till 14.00  I mig bor en trötthet som är obeskrivbar, seek här är jag i min funktionsnedsättning och här bor även Hur ska jag fixa det?

En gång för länge länge sedan var det en dam som gillade att göra saker.  Den här damen skulle göra schema hittade hon på och schemat tänkte hon skulle  göras om, göras så att man inte jobbade  varannan helg.   Planeringen eftermiddag förmiddag  eftermiddag för middag sen ledig ledig ledig ledig, och så vidare.  Just den här damen gillade  av eller  på, antingen eller. Ganska så snabbt såldes schemat in till kollegerna. Idag reder hon illa upp just schema strukturen.  Det blir så tröttande och hon hade behövt luft. 

Idag när jag skulle gå hem blev det kaos gick tillbaka och kollade så jag släkt alla lampor, gick tillbaka igen och kollade så jag låst dörren efter att jag kollat släktlamporna det slutade med att jag fick  ta kort med mobilen för att vara säker på att jag gjort det jag skulle………. 

Jag inser att just  dessa pass behöver  göras en tydlig struktur för!   Ska genast lägga till med att göra lathund så jag känner mig mera säker.

Att låsa dörren har ett finare namn än låsa dörren i mig tyvärr så är jag aldrig  helt säker på om det heter OCD DCO ODC… så jag kallar det för tvång kort och gott.  Just att ta kort gör ju att jag slipper fundera på om jag har låst eller inte,  för kortet blir ju liksom ett kvitto på att jag faktiskt har låst.  Hmmm fast det är klart helt säker kan jag ju inte  va för hmmmm  . För tog jag kortet innan eller efter jag låst!Ler 

 


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.