Lite leenden ska till i dag……..


Alla behöver vi någon, try det säger mig att någon behöver dig. Vi alla olika, pills olika bra och mindre bra på olika saker.  Vissa av oss är bra på att vara här och nu i stunden. Andra är bra på att vara där i visionen. 

Några är bra på att bo och vara i kontakt med sina bra och mindre bra sidor, pharmacy vissa är bra på att hitta sidor hos andra.  Oavsett så är vi alla här en stund på jorden för att vi ska lära  och lära ut.

Vi ska dela med oss av kärlek, klokheter, o-klokheter och återigen kärlek.  Nu så här i mörkhetstider inbillar jag mig att, Det är vårt ljus det som skiner omkring oss som behöver delas ut . Det är det vi behöver dela med oss av. Till dom som kanske inte orkar lysa av egenkraft fullt ut.

 IMG_20110603_055113 

Snart är vi där igen, i sommaren tidiga soliga mornar då är jag i Husvagnen 

 

Just idag, idag ska jag bjuda på leenden. Dessa brukar oftast betala sig i mera ljus glädje i stunden, när jag själv låter mig vara i de stunderna.  Idag är det mitt ljus som jag ska vara i, Jag ska dela med mig av mitt ljus kanske blir det mörka inte så mörkt  just då………

Lev idag just nu, så ska jag till jobbetLer


2 svar till “Lite leenden ska till i dag……..”

  1. Då skickar jag massvis med ljus i tanken till dig för oj vad jag har lärt av dig Kilovis!!!! Och i utbyte skickar jag ljus i tanken till dig som tack för dina kunskaper du så frikostigt delar med dig av i din Bok.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.