Yttrandefrihet + Nobelfest = Falskt


 

Jag röstade inte på Sverige Demokrater eller va de nu heter. Men Nobelfester eller inte, malady så är det inte helt konsekvent!

Jag skulle inte vilja sitta och diskutera med Sverige demokrater, sovaldi sale då hade jag varit impulsiv och vräkt ur mig massa som inte hör till ämnet när jag hade pratat en stund.

Men Nobelfester eller inte, Sverige Demokrater eller inte, så ser jag inte logiken. Hur kommer det sig att inte våra i alla fall politiker som är fram röstade av medborgare i vårt land, inte är inbjudna till en nobelfest? Men de bjuder in Diktatorer från länder som inte ens andas demokrati.

· 2.3 Tryckfrihetsförordningen

· 2.4 Yttrandefrihetsgrundlagen

Att man mördar människor i Nordkorea är inte så viktigt, de är välkomna att inta diverse föda bland alla klokheter på nobelfesten. Men tänka sig, jag tror att Jimmy Åkeson och gänget, även de hade behövt sig en skopa klokhet bland celebriteter. Jag eller skulle inte vilja sitta till bord med vare sig Jimmy eller någon Diktator mödare, men att bara utesluta det ena som ändå röstats fram demokratiskt. Det är att sila mygg och svälja kameler

Får plats med lite Thåström här, det liksom sjungs i mina tankar i sambandet.

Ta mina armar, ta mina fötter, ta mina ben.
Ta våra sånger, slå med batonger, ta allt ni ser.
Vinn, segra, försvinn.
Achtung bitte.
Jag har mina tankar,
jag har mina tankar,
jag har mina tankar.
Mina tankar är vapen som slåss,
mina tankar är vapen för oss.
Mina tankar är det sista som ni tar.
Ta allt det goda, ta allt det onda.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.