Tända ljus……..

Jag tänker att det är särskilt viktigt nu, nurse att vi tänder och befinner oss i ljus. Snart är vi där igen, Snart är ljuset på vår sida igen.  Att tända ljus behöver inte vara att tända stearin eller att vi tänder en lampa. Tända ljus kan vara att våga ha drömmar. Våga sig på att önska sig godhet och braheter.  Tända hopp om en ljus framtid, en framtid som kan vara just nu. Framtiden är inte endast om ett halvår eller år. Utan kan vara redan nu eller om en kvart, timma.

Tända ljus kan handla om att höra av sig till någon som inte väntar sig samtal.  Bjuda hem någon som inte väntar sig bli hembjuden.  Kanske bara ett leende, eller ett par ord om att bry sig om. Tända ljus i sinnet, tända ljus som blir kroppsliga soligheter i minnen.

Publicerat den
Kategoriserat som Uncategorized

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

1 kommentar

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.