God Fortsättning på det nya Året

Då har en dag lämnat över till en kväll. En dag som jag gjorde som jag brukar dvs tagit bort alla saker som påminner om JUL.  NU kan det nya året börja nu kan min födelsedag bli till men jag har en del dagar tills dess.  Men  då på lördag då kommer jag sitta hör kl 19.00 en balja med Tea och kanal två. Thåström kommer att bjuda på underhållningen en stund. Då kommer jag att inta den årliga semlan tillsammans med Herr thåström fast jag här då och han där då.  

Hm jag som bara hade tänkt att skriva God Fortsättning på det ännu så länge det nya 2012………………Gott nytt år på er

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.