Herr thåström beväpnar oss med vingar i gatan va bra!

Att beväpna sig med vingar. Då  e det helt okey att beväpna sig tänker jag.  Hur farligt kan det vara att beväpna sig med vingar? Inte alls tror jag men vi får flyga med tillförsikt och till lika med bilkörning så måste vi vara uppmärksamma så att vi inte flyger över de som just lärt sig flyga.

 Kärlek skänker mig orden i dessa rader, view beväpna dig med vingar.

Thåström 029 en gammal bild sen förra gången han spela på trädgår’n

Då så då ligger den där i mig, order takten som vanligt, en takt som talar om en takt i mig, upprepningarna som är återkommande upprepningar om taktens ord. Självklart skriver jag om Thåström.  Herr thåström som liksom har takten samt orden gratis.  Hans ord föder tankar som  pratar om att vi aldrig får tappa gnistan, drömmarna och livet.  I alla fall i mina tankar.

Tänk alla drömmar vi alla bär på, vissa är gamla, slitna drömmar, vissa gjorde vi aldrig  nått åt. Varför? Kanske handlar det om  att vi var rädda, vi vågade inte tro.  Kanske var det fel i tiden,  tiden var inte inne till att bli drömmen.  Drömmen var kanske  för ny, ofödd,  för färsk.  Mognaden inom oss  kanske saknades.

Beväpna dig vingar, säger mig att vi får hålla kvar våra drömmar och våra ideal. Kärnan som är inom oss.  Den dag vi inte har några drömmar kvar tror jag är dagar då andetagen har tagit slut. 

Beväpna dig med vingar, med vingar med vingar…… Fan fan fan bättre kunde det inte bli, så djävla bra så att den gör ont i mitt skinn.

Beväpna dig med vingar, hur bra kunde inte en dag starta?

En bättre start på dagen, kunde jag inte få. Just nu skriver jag i takten till musiken, det flyttar in gladheter och  kärleksfullhet  i orden inom mig. Jag e på väg till en bra dag, tillsammans med takterna av nya takter och ord, som herr thåström skapat.

Beväpna dig med vingar! Japp! Det är vad jag tänker göra idag. Vingar vad det ja, med vingar.

Lev idag just nu så beväpnar jag mig med vingar tillsammans med herrthåströmstakt.


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook