Arbetsintervju som var en stor upplevelse

Möten med människor är spännande och idag var det spännande.  Jag har varit på en anställningsintervju idag.  Innan jag kom dit så var jag nervös.  Men väl där så var det som att hela stället utstrålade värme.  När dörren öppnades så fick jag se en man med de mest snällaste ögon jag sett. Värme tänkte jag värme är det här. All nervösitet försvann där. Sedan  fick se mig om på arbetsplatsen och allt kändes jätte bra.  En timma samtal och ett så givande samtal att jag helt automatiskt  tackade för samtalet.

Därefter träffade jag en tjej som arbetade där, healing vi fann varandra direkt och hela hon utstrålade trygghet i sig själv.   Vilken fantastisk härlighets dag det varit idag helt underbart roligt, medicine och energigivande.

Nu har jag suttit här hemma och tänkt på om jag får jobbet eller om jag inte. Självklart vill jag ha jobbet. Men det är ändå mötena, atmosfären och dessa människor är något som jag kommer att bära med mig som en positiv upplevelse väldigt länge.  Som en liten minneslåda som jag liksom kan titta tillbaka på.

Oavsett om jag får eller inte får så känner jag att denna dag just dessa möten är   det som var viktigt. Värdefullt och givande.  Energi värme och ja till och med vackert.

Tacksamheter i detta.

Tack för att den arbetsplats organisatör hittade till mitt brev och tyckte att det jag skrev var intressant.  Det gjorde ju min positiva upplevelse idag.

Lev idag just nu ska jag sova. ….

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: