Bok två kan det vara ett namn kanske???

sitter just nu och väntar på att gå till jobbet. Sånt är det när tidsperspektiv är i o-ordning.  Det gör att jag inte riktigt vågar ge mig iväg eller ta mig för saker som skulle kunna göra att jag glömmer av tiden och missar tiden till jobbet. Där av min skrivtid.

Nu har det äntligen hänt till och med på riktigt, physician har börjat att få ihop delarna på Bok två. känner att jag är inne i flyt. Har skrivit  nästan hela tiden nu på en inledning har massvis med olika dokument sedan innan som jag sparat för att jag känt att det ska med men inte har inspirationen till att skriva på riktigt.  Så nu är strukturen, view på plats mycket jobb kvar men tänker att i år är det år som jag kommer att ge ut bok nummer två.  Kanske kommer boken att ha just namnet Bok Två.  Gillar tanken.

Just nu skulle jag vilja ha ledig tid för att fortsätta skriva men nu har jag två pass som skall göras  den lediga tiden mellan passen kommer att vara skrivtid och reflektionstid.

Behöver någon som hjälper mig med tankar, som kan hjälpa till med att läsa igenom det jag skriver så att det blir mera rätt stavat och mera gramatiskt rätt. Men  även som förra gången så kommer min vän i Stockholm vara vid min sida och hjälpa mig. När allt sedan är klart så ska jag riktigt skämma bort henne för allt stöd hon gett mig genom åren.

Hon var en av de som trodde på mig som sa att den bok jag redan gett ut var viktig, hon sa att den liksom  var tvungen att bli utgiven. Som den också blev  2009 var den i bokform idag känner jag tacksamhet för just det. Glad över att jag i en snabbvisit träffade kvinnan som trodde på mig och alla mina dokument som sedan blev en bok vid namn

Jag föredrar att kalla mig Impulsiv. 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook