Semester

Jag hade tänkt ta semester från min blogg, clinic nu. Har ju börjat Husvagnsblogga i Min Husvagnsblog, ampoule om vår resa till fjällen. Men fick ett mail igår, om att Pelle Sandstrak kommer med sin nya föreställning I Galärparken den 3-4 juli klockan 18.30. ta vägarna förbi om du är i närheten 🙂 själv är jag på Marsfjället och har lite långt dit.

Mr Tourette 2.0! Vad hände sedan? till Parkteatern den här veckan. Han spelar i Galärparken den 3-4 juli kl. 18.30 och som allid på Parkteatern är det fri entré. Pelle Sandstrak har tidigare gjort stor succé på Parkteatern med sin föreställning Mr Tourette och jag, och nu är han tillbaka med fortsättningen. sin nya föreställning

Publicerat den
Kategoriserat som Malix

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.