det gör ONT

Det här måste läsas gör så ont när man är i det.  Gör ont när man läser det borde inte vara så alla barn borde få känna att skolan är rolig att de vaknar till ännu en ny härlig dag där de träffar vuxna, hospital och kamrater. Jag hoppas verkligen att det går bättre i Gymnasiet. Men jag har varit med om både och all lycka önskar jag till skrivaren av detta inlägg. http://kungoverlivet.wordpress.com/2012/07/13/stolt-over-min-bror/

Publicerat av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
%d bloggare gillar detta: