Låt dom regna sjunger

herr T, try idag får vi låta det regna vare sig vi vill eller inte. För regnar gör det i massvis.

Mina ny gamla kängor blev våta på insidan.  Kängorna är ju inte nya för i år men, sovaldi sale de är så där ”NYA” inte så gamla så sulan är sönder, eller att det är för slitna. Utan så där gamla att de just blivit ur sköna att ha på sig. Det har blivit sådana där kängor som kommer att bli svåra att slänga, men inser att jag måste olja in dom. Det brukar jag göra med olivolja. Tänker att det är mera miljövänligt än sån där impregnering som man köper i skoaffären.

Idag för en stund sedan när jag var ute med vår hund så var det en kvinna med sin lilla son som var ute och traskade.  Kvinnan gick under paraply och sonen gick plaskade i vattenpölarna. Då kom minnet fram från det min son var liten när vi gick och plaskade i vattenpölar, det var ganska så mysigt just då när barnen var mindre spelade väder inte så stor roll, man kunde göra saker trotts att det regnade eller var kallt.

Då var det vinter overaller och regnkläder som gällde och att vi var tillsammans.

Tänker att Pippi Långstrump hade rätt. Det är tur att vi har något väder alls :). Så idag får vi låta det regna för det är inte mycket vi kan göra åt det.

Låt dom regna ner, ner ner, japp vi får låta dom göra det i dag herr thåström

 

Handisam Logotype


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: