Jo ett stort intresse har vaknat hos mig som aldrig funnits innan. Men nu kan jag snart kalla mig USA expert 🙂

Tänkte bara ge tips om spännande läsning, thumb säkerligen ingen nyhet för alla. Men av någon konstig anledning har jag just nu helt flummat in på USA och hur man lever där.  Det har jag hållit på med under några månaders tid. En blog som jag gärna och varje dag går in på är skriven av en svensk kvinna Anne-Marie, Kalifornien, USA.

Hon bor i staden Weed som ligger nära berget Mt Shasta. Nu har jag nog läst kvinnans blog i flera månader tror jag började i Oktober. Förut satt jag och väntade på nya uppdateringar, men då det inte är varje dag. Så började jag läsa bloggen från början. 

Vilket jag verkligen kan rekommendera att göra. Jag som aldrig haft en enda tanke om USA och dess invånare har blivit helt inne i min läsning. Jag lär mig massvis. Viss när jag jobbade på ett behandlings hem hade jag en amerikansk kollega en kvinna som kom från Kalifornien. Vi var bra vänner och hon hade många historier att berätta. Dessutom var hon väldigt spirituell och vi hade många lika tankar livet i stort.

Men nu tillbaka till min nya hobby eller mitt nya intresse som jag på något konstigt sätt bara slukar, Usa och alla timmar jag lägger på att utforska om Landet. Många timmar blir det och många internetsidor som besöks, en av dom är då den blog kvinnan Anne-Marie skriver.  Att bo i USA heter den, så intressant läsning som jag glömmer både tid och rum. Jo jag vet det hör ju liksom tid att människor som är som jag, vi fastnar i saker och får intressen som liksom tar över ibland. Just detta intresset har gjort det.  Men min skapare va jag lär mig massvis.

Tror nog det får bli en resa dit men inte ännu, för nu vill jag lära mig och sen, då ska jag ut och uppleva det jag läst om. File:Great Seal of the United States (obverse).svg

ha en bra söndag alla solen lyser men jag är sjuk och då passar det bra att sitta inne och läsa om USA Blinkar


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook