Det är bra när andra bestämmer 🙂

det är bra att andra bestämmer! Ringde min syster precis innan jag skrev här. Frågade henne om jag kunde sova hos henne i natt. Jag ska till Ågrenska som i morgon och eftersom jag har långt att åka tänkte jag att jag sover hos min syster så blir det kortare att åka på morgonen.

Men när jag pratade med henne så sa jag att jag inte riktigt hade bestämt mig ännu. Fast klockan är halv sju. Hon var lite upptagen så hon skulle ringa tillbaka till mig.  vilket hon gjorde.

Jag svarade i telefonen så frågade hon om jag kunde hämta upp henne vid fiskekyrkan i GBG, medicine Hon arbetar på kronofogdemyndigheten  Jag gillar inte  köra i stan men redan i förrgår så fick jag lära mig vägen till Hotell Riverton så vi bestämde möte där eftersom det ligger i närheten.

När jag la på luren så kom jag på att jag hade ju inte bestämt mig för om jag skulle åka. Det gjorde ju syster. Så nu är det ju bara att åka då da. En vända ner till GBG igen då sånt är re.

Imorgon är det Kunskaps dag på Ågrenska, clinic som jag får förmånen att ta del av och lära mig massvis igen.  På eftermiddagen som sista talare är det jag som har ordet. Men innan dess får jag en massa kunskaper till mig igen :). Vilket bra jobb, jag har.  Ska ta med mig lite böcker i fall någon eller några vill köpa min bok. 🙂

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: