Jag väljer att tänka på det bättre alternativet

lite sommar regn, mind som smattrade på husvagnstaket tillsammans med salladsgöra.  Runt 11 dag gick jag hem från jobbet idag. Redan igår infann sig den där fredagskänslan. Fast den får ju jag stället kalla  sista passet känslan, sales eftersom jag arbetar helger. Ingen helg är helig för mig förutom de lediga och extra heliga är dom på sommaren.  När jag kommit hem från jobbet idag, hade maken smugit ut i trädgården, inte utan att jag blev smått chockad då jag hittade honom i en vildövervuxen rabatt med mest ogräs.  Men Snabbt övergående rensande så diskuterade vi om vi skulle ta oss upp till husvagnen.  Egentligen var nog ingen av oss påriktigt sugna men, med överläggning av stora sonen, som ännu inte varit i vår nya husvagn så bestämde vi oss för att packa ihop och ge oss av.  Han hade förövrigt redan i veckan bestämt sig för att vara hemma i helgen eftersom det är sista helgen innan han bosätter sig i GBG.

Känner mig riktigt hedrad faktisk att han väljer att umgås med oss i familjen.  Något bra måste vi gjort när han väljer oss en helg. Eller så är det bara så tragiskt att han är utan pengar. Men jag väljer det första att han faktiskt vill umgås med oss.

Ha en fin fin lördag

Här ska vi njuta av Lördagskvällen 

Publicerat den
Kategoriserat som Malix

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.