Hjälpen som behövdes.

Igår var jag hos sjukgymnasten, order Jag har fått inflammation i muskel fästena säger hon.  Att jag nu gått med det så länge gjorde att det bara skulle till små mjuka rörelser, decease inga långa promenader och inte göra saker som gör ont. Någon gammalsjuka var det inte enligt henne och inom några månader kommer jag vara som vanligt enligt henne.  Hennes ord lättade mig, thumb jag nästan seglade ut från sjukgymnastiken i går om än lite haltande segling då.   Sjukgymnastik ska jag göra 3 gånger om dagen och 20 gånger 3 varje gång.  Igår sa hon att jag inte skulle göra någon sjukgymnastik eftersom hon hade testat rörligheten i lederna och jag hade ganska så ont.  Men just där lydde jag henne inte, utan gjorde  programmet några gånger ändå, för jag vill bli frisk.

Redan idag känner jag mig bättre, även om jag har ont så har jag inte så ont.  Den där stumheten som bott i höften är inte lika stum längre.  Här ska tränas sjukgymnastik och cyklas så mycket det bara går för jag ska bli frisk. Jag vill inte vara 48 år gammal och röra mig som en 80 åring så här ska tränas på riktigt 🙂

Det bubblar hopp i mig idag nu kommer värken försvinna även om det kommer ta tid så kommer den försvinna.  Redan nu känner jag mig mera rörlig så det kommer bli bra.

Foto0215_thumb.jpgKänner att trädet får spegla min glädje idag

Lev idag just nu ….. imorgon kommer imorgon

 

Publicerat den
Kategoriserat som Malix

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

2 kommentarer

  1. Skönt att få besked. Och att det går att göra något åt det hela. Min fotled blir sakta, sakta bättre men det tar lång tid. Vill bli frisk men har insett att det kommer att ta sin tid. Jättebra om du kan göra övningar som hjälper till med läkningen.

  2. det har redan blivit bättre faktiskt, när jag får ont är det för att jag inte gör jag övningarna så blir det genast bättre 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.