Att ha världens bästa revisor är bra när man har företag.

Sitter hos revisorn, tadalafil han tränar mig i bokföring. I våras när jag skulle göra min deklaration så var inte mitt program komfortabelt med min revisor program, order då hade jag  Visma enskild firma som bokföringsprogam. Inte heller hade  jag  så mycket is i magen så jag känner att jag själv kan stå för mina bokföringssaker. Utan jag vill ha någon att hålla i handen där av min revisor. Som till på köpet har massvis med tålamod. Tror det är en viktig ingrediens att ha när man är revisor. I alla fall är det en bra tillgång att ha när man har med mig och mina papper att göra.  I alla fall så hjälpte han mig  med ett mera riktigt bokföringsprogram så att vi kunde importera och exportera till hans program när det blir årsredovisningar och sånt.

Idag sitter jag på hans kontor och lär mig hur jag ska göra. Innan har jag ju gjort lite utifrån mina egna kunskaper som är små. Jag gör för att jag kan göra inte för att jag har kunskapskan görat utan blippar lite här och där ibland blir det rätt och ibland mindre rätt.

Några rätt hade jag men, med det här att dra av moms och lägga till moms där faller jag på målsnöret. Det blir ibland så tokigt att det gör ont.  I alla fall i kassan. Om det gör ont i kroppen har jag inte en aning om. Det är det revisorn ska se till att jag slipper lida för. Papper är inte den starkaste sidan av mig.  Oftast ligger dom i en hög och ligger där tills piskan är på ryggen och jag verkligen, verkligen måste göra det.

Men i år, har jag tänkt slippa att isen i magen smälter och till sist blir öken. Vilket är det  som gör att sandstormarna drar in i mig, vilket  ger mig ångest. Så idag gör jag första försöket att få ordning, har lovat till och med skrivit kontrakt med mig själv om att få ordning i kaoset så att magisen inte smälter till nyåret när momsen och sådant ska vara i ordning.

Att jag sitter här och skriver nu, är för att revisorn hade en annan kund. En kund som han skulle göra en affär med.  Mitt ärende tog säkerligen mera tid än han räknat med. Så nu är det lite skrivtid, samt kaffe paus, medans han gör det uppdraget som hans andra kund skulle göra.

Idag har jag innan i morse varit hos sjukgymnasten jag hade skött mig bra. Och om 6 – 8 veckor kommer jag vara återställd i min höft. Nu ska det styrketränas bara, minst tre gånger i veckan plus den andra träningen tre gånger om dagen. Jag kan hoppa över den om jag simmar långt och länge.

Just det där med att simma är ju egentligen den enda träningen jag på riktig trivs med. Har jag väl börjat simma eller väl kommit i vattnet, kan jag simmar hur länge som helst.

För några år sedan simmade jag minst 1000 meter minst en gång om dagen.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook