Idiocracy

Jodå nu är det helg, order idag har jag fredag på en torsdag. 🙂  kom hem från jobbet innan halv tio idag, så huset är städat, vissa blommor vattnade och nu sitter jag här helt utan energi.  Det är lite så med mig och min hushållning av energi.  Det sprudlar på för fullt för att sedan helt dö bort försvinna ut i tomma intet.  När energi är borta så är det ansträngningar att bara andas för mig.

Så nu behöver jag energiladdningar i massor.  Det ska jag göra genom att kolla film. Vilket är min favoritsysselsättning för tillfället och har varit några månader. Vissa filmer ser jag om flera gånger. Alltid hittar jag något nytt när jag tittar. En film jag varmt kan rekomendera som alla borde se är egentligen en B film men så grymt bra. Idiocracy 

Den har vi tittat på många gånger och är en sådan där film som Smala Sussie som också är en film som går varm här.  Just idiocracy är en film med budskap även om den är lite skruvad.  Det är en film som man antingen älskar eller absolut inte tycker om.   Det får bli ett kortare inlägg idag för nu ska det laddas energi, C more får stå för energiladdningen.

Lev idag just nu,  ha en trevlig torsdag fast det är fredag för mig 🙂


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d