Min själsliga vän

Vissa dagar flyter på bättre än andra, medicine ofta får vi för oss att vi inte har någon del i det som är. Som om roligheterna och alla lyckostunder blir till av utsidan. Men är det verkligen så? Är det inte beroende på vad mina val, seek hur jag mår, vem jag väljer att vara i den stunden. Jag brukar använda mig av flytet i luften, visst vissa dagar flyter på mera bra än andra. Visst vissa saker kan jag inte påverka.

Beroende på hur jag väljer, blir dagen bra eller mindre bra, det handlar om hur jag förhåller mig till det som sker. Det handlar om hur jag väljer, hur jag bemöter, vem jag visar att jag är.  Ofta brukar jag välja att se saker som sker i olika former av mirakel.  Jag försöker ofta hitta till det som är positivt, det som är bra. Jag vill inte gå runt och må dåligt och verkligen inte må dåligt av att hur andra beter sig eller vad de gör.  Jag kan inte påverka eller göra om andra människor, mera än mig själv.  Jag har inte ansvar för hur eller vad andra gör, men jag har ansvar över mig, hur jag beter mig och vem jag är  vad jag gör.  För några år sedan hade jag en kollega som kom från USA. Av henne lärde jag mig massvis, vi har haft många förtroliga samtal, och just mirakel hittandet var något som jag lärde mig, av henne. Även om hon inte sa just mirakel, fast det gjorde hon allt ibland.  Hon hade en fantastisk förmåga att se godheten i människor.  Oavsett vad eller hur det hade varit innan, så hittade hon till tillgångarna i människor, såg det vackra och ofta pratade hon om underverk som skedde.

Idag är jag glad att jag lärde känna henne, för just underverk och mirakel har jag genom henne fått lära mig se. Idag bor hon långt bort och idag har vi tyvärr ingen kontakt mera än på FB, men i mitt hjärta pratar jag med henne, ibland letar jag fram våra förtroliga samtal vi haft,  samtalar med henne i tankarna.  Idag ser jag vår vänskap som mirakel och jag kan lova att om jag skulle möta henne idag, så skulle vi genast med ens hitta tillbaka till det som var då. Vissa vänner har man för livet, vissa vänner finns där, är vänner även om vi inte träffas.  Hon är lite av en sådan där själslig vän, någon som finns där.

Ojdå jag som hade tänkt skriva om min nya kaffemaskin som jag inhandlat idag, till mitt företag för att kunna bjuda på gokaffe till kunder.

Ser att det inte blev det som skrevs om, men min amerikanska mirakel vän är så klart värd ett inlägg. Definitivt mera värd en en kaffemaskin, så inlägget får postas.  Hon är ett mirakel, tror hon idag arbetar med handledning inom personalgrupper, men det vill jag vara oskrivet men ändå nämna.

Gud va jag saknar dig vännen, men som sagt våra tankar möts i universum.  Du kommer alltid vara min själsliga vän. Du är en ledstjärna för mig idag.  Tack för att du finns.  Hoppas du mår så bra du bara kan, för det önskar jag dig, massor av kärlek och ljus får du också i mina tankar.

Love/ Carina.


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d