Lindex är inte fel inte för mig.

för två veckor sedan var jag på Lindex och handlade lite kläder, viagra Jag handlar bara på Lindex gillar deras kläder och ibland går jag in och shoppar loss. Sist hittade jag en klänning som nu har blivit favoriten.  Idag åkte maken förbi Lindex för att köpa en likadan. Men den var slut det var tydligen flera som hade hittat just den klänningen enligt säljaren så gick dom åt med en gång de kom in.

Men jag är inte dummare än jag är så jag gick in på deras onlinebutik. Jag hade tur för där fanns den inne. Jag brukar inte köpa kläder på postorder men, sick eftersom jag redan hade en så köpte jag en på deras sida.  Som jag skrev innan så gillar jag Lindex de har alltid kläder som jag fastnar för.

Så även idag fast det var på webben. Så självklart hittade jag lite till.  En urfin virkad tröja. Aj aj nu måste jag stävja min impulsivitet.  Jag inser att jag om jag inte tar mig i kragen som saknas hos mig, antagligen kommer att hitta dit till sidan igen.

Men för denna gång har jag i alla fall shoppat klart, 100 kr i rabatt fick jag så jag är ganska så nöjd.  Nu svär jag kyrkan enligt min make, för jag tjänade ju på att handla idag då det blev 100 kronor billigare.

Man tjänar inget på att handla säger maken, men det är ju han de….


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook