Att sälja eller inte sälja

Det är frågan det….

Solen bor på himlen igen, healing inte utan att jag blev glad när jag vaknade. Tänk att det kan vara så lite som gör en dag bara lite sol.  Fast det är klart vi här i vårt land är inte så bortskämda med just solen även om den varit bra på att skämma bort i några veckor innan.  Jag tror att jag är på topp igen. EN Veckas ledighet och jag känner hur energin är på topp igen.  Som om kroppen hinner ladda upp sig under natten, stomach så var det inte innan semestern, check då hann inte jag med att få fullt innan det skulle tömmas igen.  Lite som om kraften bara hann upp till hälften innan den skulle sippra ut igen. Ännu sitter jag i morgonrocken, funderar på dusch men funderingarna har inte blivit handling ännu.  Jag vill sitta här och suga på karamellen av en vacker morgon. En vacker morgon full av energi i att bara vara.

Kaffet har till och med hunnit bli kallt, för att jag filurat. Så det får laddas med nya kaffedroppar igen. Under en tid har jag insett hur bra och bortskämd jag är. Här får bli andra bullar har jag också tänkt. Kanske är det en ursäkt för att jag inte vill erkänna ens för mig själv att jag faktiskt inte längre sätter samma värde på det där med husvagnsliv. Eller så är det alla tusenlappar som jag ser segla förbi när jag tänker husvagn. För det är inte helt gratis att ha husvagn, helst inte när man som vi gör åker och impulsköper husvagn bara för att vi kan.  Att ha säsongscamping är inte heller det helt gratis och så här efter några år bara tre så är det inte lika roligt längre. Det vi kan göra i husvagnen kan vi även göra här hemma. Dessutom behövs det en omtankes hand i vårt boende.

Samtidigt som jag skriver det här så ploppar det upp tankar om att men du kommer ångra dig. Du kommer sakna husvagnen om du säljer den.  Du gillar det egentligen.  sedan seglar det förbi en 30 000 tusenlappar i mina tankar som vi skulle kunna sparat på om vi inte hade husvagnen. Samtidigt som jag inser att dom hade vi lagt på andra onödiga grejor som inte alls är i värdet av en husvagns helg eller säsong.

Men jag tror att jag är en husvagnsmänniska av de rullande hjulen, Husvagn har hjul och de är där för att man ska kunna ta vagnen dit näsan pekar.  Och oftast vill min näsa peka mot Norr mot fjällvärlden Marsfjället och till myrarnas land. I år blir det ingen Norrlandsresa frågan är om det blir någon resa alls. För att sänka tält och ta bort alla grejer vi dragit dit känns jobbigt. Är enklare att campa på vår plats.  Men då dyker fråga upp i mig ska livet bara vara enkelt? Jo, det ska det men kanske inte riktigt så enkelt.

Vem vet kanske  kommer jag övertala min make att vi säljer av vår husvagn. Så jag slipper känna så många känslor, tänka så många  tankar. Men skulle jag nu mot förmodan börja tjata om hur bra allt är om vi bara säljer vår husvagn. Då hoppas jag att min kloka make tar mig i sin krage och förklarar för mig att jag inte tänker klart. Bor tankarna hos mig nu bara för att det bara är lite sommar kvar i sommar, eller bor dom här för att det är rätta tankar.  Nej är dom nu rätt, så bor tanken hos mig även nästa sommar tror jag och då tar jag tag i det då. Hmm??? Impulsivitet Nej inte alls, tänka sig på bara några ord blev jag av med impulsiviteten. Fast nu lurar jag nog bara mig själv, för ett år har inte ens gått ännu och inte ens en timma nej jag får sova på saken.

Men om det är så att någon vill köpa världens finaste bästa husvagn med allt där i så hör av er så får vi diskutera 🙂  Fint förtält och massvis med små filursaker som gör camping enkelt 🙂


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: