Ska vi ta oss en tripp till Luleå kanske?

Då kan det vara så att vår husvagn äntligen ska ge sig ut och rulla igen. Resan kommer även denna gång antagligen åter igen bli till norr. Norr över, rx förra året vart det Jämtland, Vilhelmina blev vårt slut mål då. Med dagsutflykter till Stekenjokk. Men för att vara lite ombytlig så hade vi nu tänkt oss andra platser.  Så varför inte Luleå? Hur långt upp är det? Har dom fjäll där? Har dom hockeylag där och i så fall är det ett lag som skulle slå Frölunda? Hur gick det för dom i Elitserien? Fast tydligen heter det inte så för det heter SHL.  Ojdå tydligen mötte Frölunda Luleå 5 gånger, tydligen var de Norrlänska grabbarna betydligt bättre än våra Indianer. För de vann fyra gånger över Frölunda.  Aj aj, Kan det vara så att jag inte var där och hejade på dom? Var det därför de förlorade?

Kanske är det så att jag inte ska dit nu, kanske får det bli en överrasknings present till maken. Jag bokar hotell då Frölunda gästar Luleå.  Kanske kan man flyga dit.  Fast där gick det i stöpet, maken flyger ju inte.  Det får bli att åka bil, om det ska bli resa dit. Just här försvinner även överraskningen med Luleå resan, för maken skulle aldrig sitta bredvid mig om jag har rätten till att styra vår bil. Han kör själv kan själv och låter bara mig köra om han råkat dricka öl på kalas.

Säger det mera om honom än om min bilkörning?  Hm? Det säger nog mera om min bilkörning. Nej så får det bli överraskningen får vara att jag köper biljetter till hockeyn, bokar hotell i smyg och sedan erbjuder maken att köra vägen upp. Eller så får vi ta tåget upp.  Ska ta mig en titt på en lista över hotell i Luleå?

När vi var i Gävle förra sommaren så minns jag hur vackert det var där. Kanske är Luleå lika vackert. Pratar vi Norrland så ligger det ju bara ett stenkast ifrån Gävle som i så fall är en förort till Stockholm.  Geografi är nog inte min starkaste sida in ser jag……

487297_10150935490094296_2063491564_n.jpg

 

 

Kan det vara lika vackert i Luleå som på Stekenjokk kanske ?


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d