Grosbois

En solig morgon, generic är jag tjatig nu kanske? Känner att jag ofta skriver en solig morgon, link och då gjorde jag det igen 🙂

Idag vaknade även maken tidigt och nu gör han ordning lite i vårt förtält.  Själv sitter jag här med datorn i knät och skriver. Nu är vi i mitten av vår semester två veckor har gått och två veckor kvar. Ångest ? Nej, det har inte smugit sig in någon semesterångest.  Känner att jag förvaltat mina dagar på ett bra sätt. Finns så många stunder i denna sommaren som jag kommer kunna plocka fram när mörkret flyttar hit igen.

Idag ska vi åka hem igen för att vara några dagar hemma. Nästa vecka ska hjulen på vår husvagn rulla och vi ska ge oss av till sådant som maken gillar.  Han gillar hästar och trav, vilket inte riktigt är helt min grej. Men som han sa igår han gillar inte springa runt på Lindex heller. Så jag får hitta på något roligt fast vi ska på trav tävlingar.  Men för att inte gilla trav och sådana tillställningar så  tycker jag ändå jag gjort en storbragd i att följa med på makens stora intresse.  Har ju till och med varit på den stora travbanan i Paris. Jag tror det var där jag fick nog, för oj va folk det va.  Alla bara stod och skrek på samma häst att den skulle vinna.  Det var den tråkigaste nöjesdagen jag  någonsin har upplevt.  Fast Paris var roligt, god mat serverades på ett alldeles förträffligt hotell.

Så här i efterhand har jag  även med mig att det var faktiskt en upplevelse att åka och titta på den stora trav anläggning som låg utanför Paris.  Grosbois tror jag den heter. Där fanns det många unga stallflickor som fick sina drömmar uppfyllda. Måste vara en dröm för hästflickor att få åka dit och praktisera 🙂

Så nästa vecka ska jag och maken ta husvagnen ut på vägen för att åka på trav förhoppningsvis är det inte trav hela dagarna som det var där i Paris och förhoppningsvis är det inte massa galna Fransmän som står och skriker på samma häst heller. För det blev för mycket av hästfanatiker :).

Lev idag just nu så lever du hela tiden.

Låt solen göra din dag 🙂


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: